SWISS Laboratory erdei gyümölcs ízű vitaminital 250 ml kalcium

Erdei gyümölcs ízű, szénsavas, alkoholmentes ital, cukorral és édesítőszerekkel, ásványi anyaggal (kalciummal), vitaminokkal és svájci fűszernövény kivonatokkal. Pasztőrözött.

A klasszikus erdei gyümölcs ízű, szénsavval dúsított SWISS Laboratory Forest Fruit lehet mindazok kedvence, akik egy kellemes üdítő íz mellett szeretnének gondoskodni a kálcium bevitelről is.

Tárolási információ: napfénytől védett, hűvös helyen tárolandó!

ivóvíz, cukor, ásványi anyagok (kalcium-glukonát, kalcium-laktát) Szén-dioxid (min. 0,3%), étkezési sav (citromsav), színező gyümölcs és növényi kivonatok (feketerépa és hibiszkusz koncentrátum), aroma, stabilizátorok (gumiarábikum, fagyanta glicerin-észterei), édesítőszerek (nátrium-ciklamát, aceszulfám K, nátrium-szacharinát), vitaminok [E-vitamin (alfa-tokoferil-acetát), biotin (B7-vitamin), D-vitamin (kolekalciferol)], svájci fűszernövény kivonatok 0,000019% (Hyssopus officinalis, Mentha citrata, Malvae folium).

Allergének: -

Átlagos tápérték 100 ml termékben:
Energia: 118 kJ (28 kcal)
Zsír: 0 g ebből telített: 0 g
Szénhidrát: 5,9 g ebből cukrok: 5,9 g
Fehérje: 0 g
Só: 0,2 g 

390 Ft
© 2022 Minden jog fenntartva
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el
Sütiket használunk, hogy biztosítsuk a weboldal megfelelő működését és biztonságát, valamint hogy a lehető legjobb felhasználói élményt kínáljuk Neked.

Haladó beállítások

Itt testreszabhatod a süti beállításokat. Engedélyezd vagy tiltsd le a következő kategóriákat, és mentsd el a módosításokat.

Az alapvető sütik elengedhetetlenek weboldal biztonságos és helyes működéséhez, valamint a regisztrációs folyamathoz.
A funkcionális sütik megjegyzik a weboldallal kapcsolatos preferenciákat és lehetővé teszik annak testreszabását.
A teljesítmény sütik figyelik a weboldal teljesítményét.
A marketing sütik lehetővé teszik, hogy mérjük és elemezzük weboldalunk teljesítményét.